Adverteren op DealerKrediet? Direct aanmelden

Personenauto

Iedere automobilist is verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dat is niet leuk, maar wel belangrijk. Dealerkrediet helpt je en maakt het afsluiten van een verzekering snel en overzichtelijk. Door onze directe koppeling met verzekeraars geven we je direct een overzicht van de beste deals. 

Verzekeringen voor personenauto’s zijn er in drie varianten: WA (wettelijke aansprakelijkheid), beperkt casco en volledig casco (ook wel allrisk). Welke verzekering het beste bij je past, hangt af van je persoonlijke wensen. Bij Dealerkrediet helpen we je graag om binnen enkele seconden de meest voordelige verzekering voor jouw auto te regelen. 

WA

In Nederland moet elke personenauto minimaal een WA-verzekering bezitten. Dit is de goedkoopste verzekering die je kunt aanschaffen. Je bent daarbij alleen verzekerd voor schade die je veroorzaakt bij andere weggebruikers. 

Beperkt casco

Met beperkt casco ben je naast de standaard WA-verzekering ook verzekerd voor bepaalde schade aan je eigen wagen. Denk bijvoorbeeld aan diefstal of ruitschade. Schade door eigen schuld valt niet onder de dekking. 

Volledig casco

Het meest uitgebreid is volledig casco, ook wel allriskverzekering genoemd. In dat geval wordt ook schade aan je eigen auto vergoed wanneer je zelf de veroorzaker bent. Zeker bij nieuwe personenauto’s is de laatste verzekering aan te raden. 

Snel en eenvoudig geregeld

Dealerkrediet geeft je een overzicht van alle beschikbare verzekeringen. Daarmee ben je niet alleen verzekerd bij schade aan je auto, maar ook verzekerd van de beste deal. Het afsluiten van een verzekering gaat snel en eenvoudig. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor de verzekering die bij jou past, zetten wij de aanvraag automatisch in gang en heb je binnen een mum van tijd je autoverzekering geregeld.

Wil je meer informatie? Of hulp bij het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op via 085 - 016 17 81, het contactformulier of de chatfunctie rechtsonder.