Adverteren op DealerKrediet? Direct aanmelden

Zakelijke financiering

Zonder investering kun je als ondernemer niet groeien. Dealerkrediet helpt ondernemers hierbij. Er zijn twee mogelijkheden voor zakelijke financiering. Een zakelijke lening of een zakelijk krediet. Bij Dealerkrediet stellen we meteen de beste deals voor je samen. 

Zakelijke lening

Wanneer je op zoek bent naar extra kapitaal voor je bedrijf, kun je een lening afsluiten via Dealerkrediet. Je ontvangt het bedrag in ťťn keer op een zakelijke rekening. Bij deze vorm van financiering staat de rente vast en los je over een vaste periode af. De lening helpt je als bedrijf groeien doordat je gerichte investeringen kunt doen. Denk aan nieuwe machines, het aannemen van extra personeel of zelfs het aankopen van een bedrijfspand. 

Zakelijk krediet 

Naast een zakelijke lening is het mogelijk een zakelijk krediet aan te vragen. In tegenstelling tot de zakelijke lening bepaal je zelf wanneer je gebruik maakt van het krediet. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag. De rente is variabel en kan regelmatig veranderen. Indien er een deel is afgelost, is dit deel altijd weer opneembaar. Handig wanneer je met seizoenswerk of lang wachtende debiteuren te maken hebt. 

Voor iedere ondernemer 

Iedere ondernemer kan een aanvraag voor zakelijke financiering doen via Dealerkrediet, zoals ZZP’ers en MKB-ondernemers. Er wordt geen onderscheid gemaakt. Onze slimme en betrouwbare software controleert of alles in orde is en regelt de deal direct. De voorwaarde is uiteraard dat het bedrijf financieel gezond is. Via Dealerkrediet krijg je de beste deal! 

Slim, snel en betrouwbaar 

Zakelijke financiering is binnen enkele seconde te regelen via Dealerkrediet. Door de snelle en betrouwbare software van Dealerkrediet checken we binnen een mum van tijd of je bedrijf kredietwaardig. Je hebt geen omkijken naar de financiŽle afhandeling. Wij kijken welke financieringspartij het best bij je past. Wil je zakelijke financiering aanvragen? Klik dan hier. 

Meteen doorlopend krediet aanvragen? 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Dan helpen we je graag via 085 - 016 17 81, ons contactformulier of de chatfunctie rechtsonder.