Adverteren op DealerKrediet? Direct aanmelden

Favoriete auto gezien? Bereken je voordelige persoonlijke lening bij Dealerkrediet!

  • Je bent eigenaar van de auto
  • Spaargeld achter de hand als buffer
  • Restwaarde is van jou
  • Aantrekkelijke rente
  • Extra aflossen mag

Meer informatie? Bel 085 - 016 17 81, mail ons of chat met ons.

 

Persoonlijke lening 

Dealerkrediet verstrekt verschillende typen leningen. Ook voor persoonlijke leningen krijg je bij Dealerkrediet direct een overzicht van de beste aanbiedingen. Na de aanvraag van een persoonlijke lening regelen we de gehele financiŽle afhandeling waardoor je de lening binnen enkele seconden rond maakt. 

Dit is een persoonlijke lening 

De reden voor het afsluiten van een persoonlijke lening is voor veel mensen een grote eenmalige uitgave. Denk aan het kopen van een auto of het verbouwen van een huis. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening krijg je direct een bedrag op je rekening gestort. Het bedrag los je af over een vooraf vastgelegde periode inclusief rente. Het rentepercentage en de duur van de lening staan vooraf vast. 

Persoonlijke lening of doorlopend krediet? 

Een doorlopend krediet is ook een lening, alleen in een andere vorm. Een doorlopend krediet geeft meer vrijheid dan een persoonlijke lening. Wanneer je een krediet afsluit, heb je de vrijheid om het geld op te nemen en af te lossen wanneer je dat wilt. Dat kan handig zijn bij onverwachte uitgaves. In tegenstelling tot een persoonlijke lening staat het rentepercentage niet vast. Een persoonlijke lening biedt dus meer financiŽle zekerheid en een doorlopend krediet meer financiŽle vrijheid. 

De looptijd van een persoonlijke lening

De looptijd van een persoonlijke lening verschilt. Afhankelijk van het doel en maandelijkse aflossing bepaal jij samen met Dealerkrediet de looptijd van de lening. Dealerkrediet raadt aan de looptijd van de lening parallel te laten lopen met de tijd dat je je aankoop gebruikt. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je na vijf jaar nog betaalt voor een auto die vijf jaar meegaat. 

Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening kun je via onderstaande unieke widget aanvragen. Binnen enkele seconden weet je wat voor bedrag je kunt lenen en hoe lang de looptijd mag zijn. We hebben een aantal gegevens nodig en berekenen met onze snelle en betrouwbare software binnen een mum van tijd wat de mogelijkheden zijn. 

Informatie

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Dan helpen we je graag via 085 - 016 17 81, ons contactformulier of de chatfunctie rechtsonder.