Adverteren op DealerKrediet? Direct aanmelden

Doorlopend krediet 

Via Dealerkrediet is het mogelijk een doorlopend krediet af te sluiten, zowel privť als zakelijk. Door de snelle en betrouwbare software weet je binnen enkele seconden wat je kunt lenen, onder welke voorwaarde en wat het beste aanbod is. 

Dit is kredietverlening 

Een kredietverlening is een specifieke vorm van lenen bij een kredietverstrekker. Een krediet hoeft niet te dienen voor de aanschaf van een specifiek product. Een onderpand is voor de lening niet verplicht. Via Dealerkrediet kom je er achter wat je kunt lenen. Het voordeel van een doorlopend krediet is de flexibiliteit. Je kunt op ieder moment geld opnemen of aflossen. Hierdoor is de rente variabel.

Krediet of persoonlijke lening? 

De verschillen tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening zijn groot, ondanks dat het allebei leningen zijn. Bij een persoonlijke lening staat de rente vast en los je af in vaste termijnen. Wanneer er sprake is van een doorlopend krediet zijn bovengenoemde punten variabel. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening heb je meer vastigheid. Je weet precies waar je aan toe bent. Een doorlopend krediet leent zich perfect voor onverwachte zaken op financieel gebied. 

Kredietwaardigheid 

Voordat een kredietverstrekker een krediet verstrekt vindt er controle plaats. Waar dit normaal lang duurt en je tegen allerlei zaken aanloopt, bieden wij de ideale oplossing. Met onze snelle en betrouwbare software voeren wij een kredietwaardigheidscheck uit. Binnen enkele seconden weet je of je wel of niet een krediet aan kan vragen. Dealerkrediet geeft je direct de beste optie. 

Meteen doorlopend krediet aanvragen? Vraag een doorlopend krediet aan.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Dan helpen we je graag via 085 - 016 17 81, ons contactformulier of de chatfunctie rechtsonder.