Adverteren op DealerKrediet? Direct aanmelden

Wat is financial lease? 

Met financial lease schaf je als zelfstandig ondernemer direct een auto aan. Je hoeft daarvoor geen gebruik te maken van eigen financiŽle middelen. De aankoopsom wordt gefinancierd via Dealerkrediet, maar jij bent wel direct de economisch eigenaar. Per maand betaal je vervolgens een vast leasebedrag. Zo houd je als ondernemer ruimte over voor andere investeringen. 

Financial leaseovereenkomst 

Financial lease is een overzichtelijke vorm van leasing. Je sluit een overeenkomst met de financieringsmaatschappij en de leverancier. Vooraf wordt een vast maandtermijn en de rente vastgesteld. Dit leasebedrag kun je zelf meteen berekenen via onze leasecalculator. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dealerkrediet draagt vervolgens zorg voor de gehele financiŽle afwikkeling. 

Voordelen van financial lease

Het grote voordeel van financial lease is dat je als lessee direct economisch eigenaar bent van de personenauto of bedrijfswagen. De auto komt op je balans te staan, waardoor je profiteert van fiscale voordelen. De financieringsmaatschappij blijft gedurende de leaseovereenkomst wel juridisch eigenaar. Na de afgesproken looptijd van de overeenkomst kun je er voor kiezen de slottermijn te betalen om ook juridisch eigenaar te worden. Het slottermijn is ongeveer gelijk aan de restwaarde van de auto. Je kunt er ook voor kiezen je auto in te ruilen en een nieuw contract af te sluiten. Je hoeft daardoor de slottermijn niet te betalen. 

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier de leasevoorraad.

Meer informatie 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Dan helpen we je graag via 085 - 016 17 81, ons contactformulier of de chatfunctie rechtsonder.